Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE www.carusel.com.ro/

 • Vizitarea, cumpararea si folosirea produselor de pe site-ul carusel.com.ro/, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
 • Site-ul carusel.com.ro/ apartine societatii Mecro System S.R.L. si furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

Societatea Mecro System S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.carusel.com.ro/, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 • Societatea Mecro System S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.
 • Societatea Mecro System S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.carusel.com.ro/, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI CLIENT-CARUSEL.COM.RO
Prin accesarea site-ului www.carusel.com.ro/ si vizitarea, cumpararea, folosirea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre societatea Mecro System S.R.L. se considera ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Carusel.com.ro.

DREPTURI DE AUTOR

 • Continutul site-ului carusel.com.ro/, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Carusel.com.ro si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
 • Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii Mecro System S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Carusel.com.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 • Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. Mecro System S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
 • Numele si logo-ul DR.OGHERIA sunt marci inregistrate de catre S.C. Mecro System S.R.L.. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC MECRO SYSTEM SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.
 • Continutul original prezentat la categoria “Sfaturi” este proprietatea S.C. Mecro System S.R.L.si poate fi reprodus partial sau total doar cu precizarea sursei carusel.com.ro/

ACCESUL LA SITE

Societatea SC MECRO SYSTEM S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii MECRO SYSTEM S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. Mecro System S.R.L., cu sediul social in Bdul Timisoara Nr. 100 P, sect 6, Bucuresti, numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/2334/1991, cod unic de inregistrare: RO 431712, si furnizorii sai.

Prin completarea adresei de email pe site-ul www.carusel.com.ro/ va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) intra in baza de date a societatii S.C. Mecro System S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Mecro System S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Mecro System S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. Mecro System S.R.L. Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate sunt companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing, etc.

S.C. Mecro System S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. S.C. Mecro System S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 129/2018

Va puteti opune prelucrarii datelor personale care va privesc si solicita stergerea datelor adresand o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru S.C. Mecro System S.R.L. din Bucuresti, Bdul Timisoara nr 100 P, sect 6. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.
Pe site-ul www.carusel.com.ro/, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.
SocietateaMecro System S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

CONFIDENTIALITATE
Carusel.com.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.carusel.com.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc.
De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre Carusel.com.ro pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.carusel.com.ro/, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.
Carusel.com.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.carusel.com.ro/. De asemenea, www.carusel.com.ro/ nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.
Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Carusel.com.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Carusel.com.ro numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

SECURITATEA INFORMATIILOR 
S.C. Mecro System S.R.L
. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.carusel.com.ro/ nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Mecro System S.R.L.. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE INFORMATII 
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
Carusel.com.ro are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. Societatea Mecro System S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Mecro System S.R.L.. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii MECRO SYSTEM S.R.L. sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC MECRO SYSTEM S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.carusel.com.ro/.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat SC MECRO SYSTEM S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia Carusel.com.ro de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte.

Informatiile din acest site nu inlocuiesc prescriptiile medicului curant sau a oricarui personal medical calificat.

Nu incepeti un tratament fara a va consulta doctorul in legatura cu posibile efecte adverse si interactiuni cu alte medicamente si nu folositi informatiile de pe acest site pentru a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca credeti ca aveti afectiuni medicale sau reactii adverse adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc.
SC MECRO SYSTEM S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC MECRO SYSTEM S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii MECRO SYSTEM S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC MECRO SYSTEM S.R.L. de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii MECRO SYSTEM S.R.L. nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.
SC MECRO SYSTEM S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina importatorului/producatorului/furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.
SC MECRO SYSTEM S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea MECRO SYSTEM S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Societatea MECRO SYSTEM S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre www.carusel.com.ro/.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
SC MECRO SYSTEM S.R.L.nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. SC MECRO SYSTEMS.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC MECRO SYSTEM S.R.L. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.
SC MECRO SYSTEM S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, SC MECRO SYSTEMS.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea defectuoasa a site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor.SC MECRO SYSTEM S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Carusel.com.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

POLITICA DE RETUR
Conform Ordonantei nr. 130/2000(actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

 • Notificarea se va trimite la mailul office@carusel.com.ro/iar produsul poate fi returnat catre noi in 14 zile de la primirea notificarii.In cadrul mailului este nevoie sa atasati copie dupa factura si chitanta
 • Pentru a respecta termenul-limita de renuntare este suficient sa trimiteti comunicarea pe mailul office@carusel.com.ro/ inainte de expirarea perioadei de retragere.
 • Produsul nu trebuie sa aiba urme de deteriorare sau uzura.
 • Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului la punctul de lucru, aflat la urmatoarea adresa: Str Traian nr 3, sect 3, Bucuresti.
 • SC MECRO SYSTEM S.R.L se obliga sa restituie sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 zile de la data denuntarii contractului
 • SC MECRO SYSTEM S.R.L poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către profesionist, luându-se în considerare data cea mai apropiată

In cazul in care Clientul doreste inlocuirea unui produs cu un altul, toate costurile de transport si ramburs, daca este cazul, cad in sarcina sa.

In cazul in care, din greseala, ati primit un alt produs decat cel comandat, ne asumam costurile de retur si vom depune toate eforturile pentru a va inlocui produsul cat mai repede. In cazul in care nu se doreste inlocuirea produsului, veti primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice de la returnarea produsului.

Atunci cand nu se poate executa contractul deoarece produsul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata, in cazul platii cu card bancar sau OP, vor fi rambursate in termen de 14 zile calendaristice.

Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului, se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre Client. In acest sens, Clientul va comunica in scris contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Comerciantul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.

 

DREPT APLICABIL. LITIGII


Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.carusel.com.ro/, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea MECRO SYSTEM S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC MECRO SYSTEM S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Cookie-uri

Site-ul www.carusel.com.ro/ foloseste cookie-uri. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator si a-i face experienta pe site-ul nostru mai placuta si mai utila. Puteti oricand sa stergeti sau blocati cookie-urile, insa limitarea folosirii acestora poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. Mai multe detalii despre cookie aici

DISPOZITII FINALE
Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.